بهترین سس برای جوجه کباب

سیخ های جوجه کباب با پیاز

بهترین سس برای جوجه کباب کدام است؟

 

معمولاً برای درست کردن جوجه کباب سس های متنوعی استفاده می شود اما چند سس خاص وجود دارند که آنها را به شما در این مقاله آموزش می دهیم. یک سس مخصوص خواباندن جوجه ها در آن که خوشمزه شود و یک سس برای بعد از پخت جوجه کباب برای مزه کنار غذا هنگام سرو! معمولاً وقتی مرغ را برای جوجه کباب تکه تکه می کنند و بخش های مختلف بدون استخوان و با استخوان همانند ران , مغز ران , سینه , کتف و غیره را جدا می کنند. ابتدا در ظرفی که حاوی یک پیاز رنده یا قطعه قطعه شده است میگذارند. کمی روغن و کمی ماست و کمی زردچوبه یا زعفران و قبل از پخت نمک یا فلفل به آن می زنند. بعضی ها می خواهند به آن طعم ترش بدهند که به این گوشت ها رب انار می زنند و بعضی برای نرم تر شدن گوشت به آن کیوی له شده می زنند و هر کدام از این ها زمان مختلفی برای خواباندن در مواد دارد و مثلا کیوی بیشتر برای گوشت بکار می رود تا مرغ چون باعث له شدن مرغ می شود.
جوجه کباب نباید خیلی خشک باشد یا موادی به آن زده شود که آن را خشک کنند. معمولاً باید موادی به آن زده شود که آب بندازند یا روغن داشته باشند تا جوجه کباب آبدار باقی ماند و خشک نشوند.
معمولاً برای پختن جوجه کباب باید از یک آتش یکپارچه و گداخته استفاده شود تا همه جای سیخ ها یکپارچه و یکسان گرم شوند و با هم بپزند اگر بخشی نهفته بماند برای پخت ان مجبوریم بقیه بخش‌های آن سیخ را هم داغ کنید و ممکن است بسوزد یا خشک شود.
جوجه کباب محبوبترین غذای ایرانیان به خصوص در پیک نیک و سفر و بیرون از خانه است دلیل آن هم آسان بودن تهیه آن است مقداری مرغ را گرفته در مواد خوابانده آنها را سیخ می زنیم و مرغ را گرفته در مواد خوابانده آنها را سیخ می زنیم و روی آتش می گذاریم تا بپزد و بعد با برنج یا نان نوش جان می کنیم به همین راحتی!
اما در دنیا و بین آشپز های مختلف صد ها سس مختلف برای خواباندن مرغ در آن و دادن طعم های خاص به آن استفاده می شوند که معمولاً مخصوص رستوران ها و یا غذاخوری های خاص می باشد اما بد نیست که بعضی از آنها را با هم بشناسیم و از آنها که گاهی استفاده کنیم.

برای دیدن مقاله زیبایی و هنر در آشپزی در بروی عکس زیر کلیک کنید :

زیبایی سفره و میز غذا هنر است - khabarme.ir
زیبایی سفره و میز غذا هنر است – khabarme.ir

سس جوجه کباب تند:

 سیر حبه ای – دارچین – فلفل قرمز – روغن زیتون – سرکه – نمک – سس کچاپ دو قاشق غذا خوری – فلفل سیاه

 

خب این از نامش پیداست که تند است و سوزان و سیر و فلفل قرمز و سرکه و فلفل سیاه همگی باعث کباب شدن خود شما خواهند شد!

سس جوجه کباب لاری:

ماست پر چرب –تخم گشنیز آسیاب شده – زعفران دم کرده – دو عدد فلفل پاپریکا – ابلیموی تازه –روغن زیتون یا روغن مایع – فلفل قرمز – کره 

 

لاری یک نوع سس پرچرب و چیلی است که طعم خاصی هم دارد و کمی هم به تندی می زند و طرفداران بسیاری دارد.

 

جوجه کباب لاری
جوجه کباب لاری

سس جوجه کباب زعفرانی :

یک قاشق غذا خوری – ماست چکیده  – پیاز بزرگ — روغن مایع -نمک و فلفل سیاه – آبلیمو نصف استکان 

 

تنها با مخلوط کردن این مواد که ساده ترین نوع درست کردن سس است می توانید یک جوجه کباب خوشمزه بسازید!

 

جوجه کباب خوشمزه زعفرانی – khabarme.ir

سس جوجه کباب مکزیکی :

 

 گوجه فرنگی پوست گرفته شده – فلفل دلمه  – 3 حبه سیر – 5 عدد پیازچه – 2 قاشق غذا خوری گشنیز ریز خورد شده – فلفل جلاپینو – مقداری اب لیمو ترش تازه و نمک

 

طرز تهیه جوجه کباب تند با خواباندن آن در این مواد آتش زا بسیار جذاب است !

 

جوجه کباب ترش خوشمزه جیگر – خبرمی

سس جوجه کباب ترش :

 

 ابلیمو – دو قاشق زعفران پیاز خرد شده همراه نمک فلفل کره – رب انار ترش

 

جوجه ترش هم طرفداران خاص خودش را دارد و معمولا همه ترجیح می دهند یک سیخ از آن ترش ها را کنار غذایشان داشته باشند. رب انار چاره ترش کردن جوجه کباب در ایران است . آبلیمو هم خیلی جواب است اما مواظب باشید زیاده روی نکنید.

 

sour-chicken- khabarme.ir
sour-chicken- khabarme.ir

سس جوجه کباب با مایونز:

 

سس مایونز و آبلیمو – ماست، سرکه سفید، پیاز رنده شده – سیر – نمک و زعفران

 

در مصرف این سس دقت کنید. چون سس مایونز حاوی مواد مختلفی است و درجه حرارت خیلی بالا برای آن مفید نیست و ممکن است سرطان زا باشد پس مقدار سس مایونز را خیلی کم بگیرید.

 

jooje-kabab – khabarme.ir

سس ویژه سرآشپز _ مواد لازم :

 

  • ماست آب گرفته: ۱ پیمانه

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

  • پاپریکا: ۲ قاشق چای‌خوری

  • زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

  • دارچین: ۱/۸ قاشق چای‌خوری

  • فلفل‌قرمز خشک: ۱ قاشق چای‌خوری خرد شده

  • لیموترش: ۱ عدد

  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

  • نمک: ۱ و ۳/۴ قاشق چای‌خوری

  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

  • سیر: ۵ حبه رنده شده

  • گوشت بدون استخوان و پوست: ۱ کیلو

  • پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ

 

سس-جوجه-کباب - www.khabarme.ir)
سس-جوجه-کباب – www.khabarme.ir)

بدون دیدگاه

    ارسال دیدگاه

    ورود به سایت

    خوش آمدید! وارد حساب کاربری خود شوید

    بخاطر بسپار فراموشی رمز عبور ؟

    آیا حساب کاربری ندارید.؟ عضویت

    Lost Password

    عضویت