بهترین وب سایت های ایرانی کدامند؟

واقعا بهترین وب سایت های ایرانی کدامند؟
اگر بخواهیم در مورد بهترین سایتهای ایرانی صحبت بکنیم باید آنها را از چند منظر بررسی کنیم. یکی قدرتمند بودن فنی خود سایت و داشتن بک لینک های زیاد که نشان از مرجع بودن سایت دارد. یکی پر مخاطب بودن موضوع سایت و ترافیک سایت و یکی تولید محتوا و نوع جذب مخاطب وب سایت ها.
10 وب سایت برتر ایران را از لحاظ قدرت ترافیک گیری
1 – گوگل برترین سایت جهان
بدون شک خود سایت گوگل بیشترین آمار ورود و بازدید را در هر کشوری دارد و در جهان اول است و در ایران نیز به همین شکل ما حتی برای چک کردن وصل بودن اینترنت نیز از گوگل استفاده میکنیم و هر ساعت میلیاردها درخواست به گوگل ارسال می شود و اصولاً بدون گوگل دیگر زندگی ممکن نیست و ما روزانه چند بار به آن رجوع کرده و هر چه که بخواهیم در آن پاسخی برایش وجود دارد. علی رغم طراحی ساده آن بسیار منسجم و دقیق و دارای هزاران هزار الگوریتم و کارمند پشتیبان است.

0 – وب سایت ورزش ۳ دیگر در لیست نیست!
ورزش ۳ سایت دیگری بود که تا قبل از ورود کرونا به ایران بسیار پر بازدید بود و اکثر کارمندان در اداره هایشان هر روز سرکار آن را چک می کردند و از نتایج مسابقات ورزشی با خبر می شدند اما با ورود کرونا به جهان کم کم مسابقات ورزشی برچیده شد و ورزش سه نیز کم کم قدرتش کاسته شد و از بین ۵ سایت برتر ایران به رتبه ۲۰ پرتاب شد و دیگر قدرت سابق را ندارد و بازدیدش بسیار کم شد چون اصولاً مسابقه ورزشی برای چک کردن نتیجه وجود ندارد.
در دوران کرونا خیلی از وب سایت ها جای سایتهای دیگر را گرفتند. همانند خیلی از مشاغل که رشد ۱۰۰ درصدی داشتند و در مقابل آنها خیلی از مشاغل همانند گردشگری سقوط مخاطب را داشتند و ۱۰۰ درصد افت کردند. صدها وب سایت آژانس های مسافرتی در این دوره بسته یا بدون فعالیت شدند و رتبه های آنان سقوط کردند!
2 – آپارات سایت پخش فیلم و ویدئو و سرگرمی
سایتی مثل آپارات و فیلیمو و سایت های پخش فیلم از این دست, حتی یوتیوب که فیلتر است با رشد بازدید مواجه شدند و مردم ترجیح می دادند از خانه ویدیوها و فیلم های آن ها را ببینند. پس بازدید آنها بالا رفت و رتبه های الکسا و رنک های گوگل آنها نیز بالاتر رفت و بسیار به سود آنها شد ؛ پس آپارات الان در ایران دوم است.

3 – دیجی کالا برترین فروشگاه آنلاین
سایت های خرید آنلاین نیز با توجه به ترجیح مردم برای ماندن در خانه و عدم حرکت در سطح شهر با اقبال مواجه شدند و مشتری های بسیاری پیدا کردند که این باعث شد رتبه آنها نیز بهتر شود. دیجی کالا به رده سوم ایران رسید و سومین سایت پربازدید ایران شد؛ هرچند که قبل از آن هم غول بزرگی بود اما همانند آمازون که رئیس آن یعنی “جف بزوز” را پولدار ترین آدم دنیا کرد در ایران نیز دیجیکالا ثروتش بیشتر شد و بیشتر فروخت و رتبه سایتش هم بهتر شد.

4 – رتبه عجیب سایت نمناک
نمناک نام سایت چهارمی است که این رده را در اختیار دارد و با توجه به فعالیت بسیار زیاد آن در تمامی موضوعات مانند فرهنگ و هنر, سرگرمی, ورزش و تناسب اندام, دنیای مد, بهداشت و سلامت آشپزی, دین و تکنولوژی و صدها موضوع دیگر بسیار فعال است و مقاله های بسیار زیاد و کاربردی مینویسد, رتبه چهارم را به دست آورده که کار بسیار مشکلی است که شما فقط با یک سایت خبری بتوانید چنین رتبه ای را داشته باشید!
البته این سایت ها کلید موفقیتشان پرداختن به موضوعات پرمخاطب همانند مادر و نوزاد می باشد چون مادران بسیار حساس هستند و هر روز به دنبال پیدا کردن علائم و نشانه ها و بهبود خود و کودک خود و بزرگ کردن بهتر هستند و این سایت ها نیز با استفاده از تیتر های جذاب توانسته اند مخاطب را به درون خود بکشانند.

5 – شاپرک درگاه مالی و بانکی پرداخت
سایت شاپرک که واسط درگاهی بین مردم و بانک ها می باشد در رده پنجم است با اینکه این سایت اصلاً زیبایی ندارد و کسی آنرا سرچ نمی کند اما چون تمام مردم برای پرداخت های آنلاین خود به این سایت درگاهی و بانکی مراجعه میکنند و از طریق آن و به واسطه آن پول بین بانک و مردم و فروشنده و خریدار انتقال پیدا میکند, این سایت جزو پر بازدید ترین سایت های ایران است.

6 – تماشای تلویزیون از اینترنت
سایت بعدی “تلوبیون” است. این سایت شبکههای مختلف سیما را پوشش می دهد و علاوه بر آن برنامه های دیگری نیز دارد. به علت سرعت بالا و سهولت در استفاده و عدم قطعی سایت و روان بودن پخش آن توانسته مخاطبان را به خود جذب کند. با مخاطبانی که میخواهند برنامه های آنلاین و قبلی صدا و سیما را ببینند و فیلم ها و سریال ها را دوباره ببینند این سایت توانست خود را به رتبه ششم ایران برساند.

7 – دیوار , فروش دست دوم
سایت هفتم دیوار خودمان است. دیوار وب سایتی است که سال ها در عرصه دست دوم فروشی فعال است و هر روز هزاران هزار آگهی فروش وسایل دست دوم مردم در این وب سایت گذاشته می شود. شما می توانید در این وب سایت هر چیز دست دومی را بفروشید و معمولاً هم بازدید های خوبی دارد و زود به فروش میرسد. خیلیها برای فروش حتی جنس های دسته اول خود را در این سایت به صورت رایگان ثبت نام میکنند و کالای خود را به صورت رایگان به همه نشان میدهند. شیپور نیز رقیب دیوار است!
پس این دست دوم فروشی دیوار در رده هفتم ایران است و خرید و فروش بسیاری به صورت واسطه ای در آن در جریان است البته شما می توانید با پرداخت هزینه اندک آگهی خود را چند برابر در معرض بازدید مردم بگذارید.

8 – ایران خودرو , وعده فروش خودرو!
سایت بعدی سایت ایران خودرو است که هزاران نفر از مردم ایران را سرکار گذاشته است و مردم بسیار به آن مراجعه می کنند و دست خالی باز می گردند و همین هجوم مردم به این وبسایت باعث شده است که آن تا این رده بالا بیاید و پر بازدید باشد.
اخیراً باوجود قیمت بالاتر خودروها برای یک تا دو سال دیگر به فروش میروند و اکنون میتوانید خودرو ثبت نام کنید, ولی آنها پول شما را می گیرند و بعد قرعه کشی انجام میدهند و شانس بسیار کمی برای پیروز شدن در قرعه کشی و در آخر گرفتن یک ماشین معمولی در حد تیبا و پراید و پژو دارید.
البته قیمت خودرو در بازار به قدری افزایش یافته است که قیمت های این سایتها با اینکه پایین تر است اما باز هم سود بسیاری را نصیب جیب خودروسازها و دولت می کند و از مردم هم بسیار عجیب است که این جوری به سمت خودرو هجوم می برند و امکان ندارد یک خودرو را بدون مشتری بگذارند. همین است که کیفیت خودروها ۴۰ سال است که تغییر نکرده و هنوز ما خودروهای چهل سال پیش را سوار می شویم و باعث و بانی آن هم خودمان هستیم که برای خرید خودروهای بی کیفیت و بدون ایمنی می کشیم و ایرانخودرو را به رده هشتم پربازدیدترین سایتهای ایرانی رساندهایم!! از ماست که بر ماست!
در خارج از ایران تولید کننده های خودرو به مشتری ها التماس می کند و آنقدر رقابت زیاد است که هر روز آپشن های جدید را به خودرو شان اضافه می کنند, آن هم بدون افزایش قیمت و خودرو را با التماس به مشتری نشان میدهند و از دم قسط با قیمت بسیار ناچیزی خودرو را به مشتری می دهند, اما در ایران قضیه کاملاً برعکس است و مشتری باید برای خودرو قراضه و پر از ایراد با طراحی ۴۰ سال پیش به فروشنده التماس کند!! این است فرق جهان سوم و جهان اول!!

9 – بورس تهران
شرکت مدیریت فناوری بورس تهران یا بورس اوراق بهادار با داشتن بازار نقدی بورس و تاثیر آن در شاخص و فرابورس و بورس انرژی ایران و صندوق های سرمایه گذاری و بورس کالا, وب سایتی است که در رده بعدی قرار دارد. این وبسایت پیغام های ناظر بازار و تغییرات سهام سهامداران عمده و دیده بان های بازار و سهامداران فعال هر نماد و گروه های صنعتی را در سایت خود نشان میدهد و شرکتها را با هم مقایسه می کند و آخرین اخبار شرکت مدیریت فناوری بورس تهران را درباره فعالیت ها و اتفاقات بورس و فرابورس نشان می دهد و طبیعی است که هزاران نفر در این وب سایت به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته فعال باشند و آن را به یکی از پر مخاطب ترین وبسایت های ایران تبدیل کنند.

10 – ویکی پدیا
سایت دهم پربازدید ایران ویکیپدیا است ویکی پدیا درباره همه چیز و همه وقایع و اتفاق ها و هر چیزی که فکرش را بکنید توضیح می دهد و خودش یک پا گوگل است و بعد از گوگل یکی از پرمخاطب ترین سایت های جهان نیز هست. شما درباره هر چیزی که بخواهید همانند یک دایره المعارف جامع در ویکی پدیا مطلب برای آن هست یا حتی خودتان می توانید برای موضوعاتی که مطلبی برای آنها نیست صفحه جدیدی باز کنید و آن را بنویسید و ویرایش کنید و اینگونه است که میلیونها نفر در ویکی پدیا می نویسند و آن را به یک سایت قوی تبدیل کردهاند.

از سایت های دیگر پرمخاطب میتوان به سایت بانک ملت, سایت نی نی سایت, که درباره کودک و مادر و فرزند است, سایت ورزشی ورزش ۳ , وب سایت اینستاگرام, نماشا, سایت کمپانی یاهو, فیلیمو, سایت بیتوته و آگاه اشاره کرد.
سایت آگاه و ای مفید دو سایت مربوط به بورس و کالا هستند که در دوران کرونا و خانه نشینی ملت به رتبه ۱۱ و ۱۲ کشور رسیده اند و آن قدر ملت برایشان بورس جذاب بود که به این بازار گرویدند. مردم پولشان را به بازار بورس آوردند و اینکه 4 سایت بورسی در بین ۲۰ سایت اول ایران هستند و بالا آمده اند و جای دیگران را گرفته اند نشان می دهد که بورس بسیار بزرگ شده است و کرونا عامل ایجاد آن است و همه در بورس سرمایهگذاری کردند که البته دولت این را هدفگذاری کرده بود.
بدون دیدگاه